Cost per clic (CPC)

Amb les ofertes de cost per clic (CPC), pagueu per cada clic que reben els vostres anuncis. A les campanyes d'ofertes de CPC, s'estableix una oferta de cost per clic màxim (també anomenada "CPC màxim"), que és l'import més elevat que esteu disposat a pagar per un clic al vostre anunci (llevat que establiu ajustos de l'oferta o que utilitzeu el CPC millorat).

• El CPC màx. és la quantitat màxima que pagareu per un clic, tot i que normalment se us cobrarà menys i, de vegades, molt menys. L'import final que pagueu per un clic s'anomena CPC real.
  • Si establiu una oferta de CPC màx. i algú fa clic al vostre anunci, el cost d'aquest clic serà igual o inferior a l'import de l'oferta de CPC màxim que hàgiu establert.
  • Haureu de triar entre: les ofertes manuals (en què trieu els imports) i les ofertes automàtiques (Google s’encarrega d’establir-les perquè rebeu el nombre màxim de clics que us permeti el pressupost).
  • Els preus de CPC s'anomenen de vegades pagament per clic (PPC).

Conceptes bàsics sobre les ofertes
Consulteu més articles sobre pressupostos i ofertes

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now