Definició de paraula clau negativa

Una paraula clau negativa és un tipus de paraula clau que impedeix que el vostre anunci s'activi mitjançant una paraula o una frase determinades. Els vostres anuncis no es mostren a ningú que cerqui la paraula o frase en qüestió. També s'anomena concordança negativa.

Per exemple, quan afegiu "gratis" com a paraula clau negativa per a una campanya o un grup d'anuncis, indiqueu a Google Ads que no ha de mostrar el vostre anunci en cap cerca que contingui aquest terme. A la Xarxa de Display, el vostre anunci té menys probabilitats de mostrar-se en un lloc quan les vostres paraules clau negatives concordin amb el contingut d'aquest.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now