Estimació d'oferta per a la primera pàgina: definició

És l'oferta que us convé definir perquè el vostre anunci es mostri en qualsevol posició de la primera pàgina dels resultats de la cerca. Més informació sobre les diferents estimacions d'oferta

• Aquesta estimació calcula de manera aproximada l'oferta de cost per clic (CPC) que us cal perquè el vostre anunci es mostri en qualsevol posició de la primera pàgina dels resultats de la cerca quan una consulta de cerca concordi exactament amb la vostra paraula clau. Tot i que l'anunci es pot mostrar encara que l'oferta no arribi a l'estimació, és menys probable que ho faci a la primera pàgina dels resultats de la cerca.
  • L'estimació es basa en el nivell de qualitat de cada paraula clau i en la competència dels altres anunciants. Si la vostra estimació d'oferta per a la primera pàgina és molt alta, és possible pot ser perquè el nivell de qualitat de la paraula clau sigui baix i es pugui millorar.
  • Per veure les estimacions d'oferta per a la primera pàgina de les vostres paraules clau, cerqueu la columna "Oferta est. primera pàgina" a la taula Paraules clau.
  • L'estimació no és una garantia: és possible que alguna vegada l'anunci no es mostri a la primera pàgina, encara que hàgiu complert l'estimació d'oferta per a la primera pàgina.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now