Ofte stillede spørgsmål om opdateringen af politikkerne vedrørende tilpasset annoncering for bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter eller tjenester

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Kan I give flere eksempler på, hvad der opfattes som bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester i henhold til denne nye politik?

Boliger

• Promovering af boliger til salg eller leje. Boliger omfatter lejligheder, beboelsesvogne og husbåde.
  • Virksomheder og tjenester, der har til formål at muliggøre salg eller udlejning af boliger.

Her er eksempler på boligrelaterede produkter eller tjenester, som vil have begrænset målretning

• Databaser med boliger til salg eller leje
  • Promovering af en enkelt bolig til salg
  • Ejendomsmæglere

Her er eksempler på boligrelaterede produkter eller tjenester, som muligvis ikke vil have begrænset målretning:

• Hoteller eller ferieboliger
  • Tjenester vedrørende ejendomsinspektion eller ejendomskontrakter
  • Udlejning af kontorbygninger eller kontorplads
  • Indretningskonsulent
  • Ejendomsadministration

Beskæftigelse

• Promovering af job- eller ansættelsesmuligheder, hyring af medarbejdere.

Her er eksempler på beskæftigelsesrelaterede produkter eller tjenester, som vil have begrænset målretning

• Jobsøgningsdatabaser
  • Oversigter over freelancejobs eller kontraktarbejde
  • Jobannoncer for en hvilken som helst virksomhed
  • Jobrekrutteringstjenester
  • Tjenester for jobsøgende

Her er eksempler på beskæftigelsesprodukter eller -tjenester, som muligvis ikke vil have begrænset målretning:

• Karriererådgivning
  • Jobtræning
  • Netværkstjenester
  • Tjenester til administration af ansøgere

Kredit

• Tilbud om kredit eller produkter eller tjenester, som er relateret til kreditlån.

Her er eksempler på produkter og tjenester, som vil have begrænset målretning:

• Promovering af ansøgning om kreditkort
  • Boliglån, B2B-lån
  • Biludlejning, telefonudlejning
  • Tilbud om kredit

Her er eksempler på produkter eller tjenester, som muligvis ikke vil have begrænset målretning:

• Økonomisk rådgivning
  • Gavekort
  • Kontrol af konti

Hvis jeg promoverer annoncer for bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter og tjenester, hvilke målretningstyper vil så være begrænsede

Demografiske oplysninger

Disse skal alle indstilles til "Aktivér" (dvs. For køn: Mand, Kvinde og Ukendt skal alle indstilles til "Aktivér". Du kan ikke indstille den ene til Ekskluder og de øvrige til Aktivér):

• Alder
  • Forældrestatus
  • Køn

Bemærk! For alder og forældrestatus kan du kun ekskludere eller målrette mod kategorien "Ukendt" (eksempel for alder: Hvis du kun vil målrette mod kategorien "Ukendt", skal alderskategorierne "18-24", "25-34", "35-44", "45-54", "55-64" og "Over 65" alle angives til "Ekskluder").

Budjusteringer på demografiske oplysninger − skal nulstilles til 0 % eller fjernes.

Detaljerede demografiske oplysninger

Følgende (findes under fanen Målgrupper > Hvem er de?) skal fjernes:

• Ægteskabelig status (herunder Single, I et forhold og Gift)
  • Forældrestatus (herunder alle "Forældrefaser" (dvs. Spædbørnsforældre (0-1 år)

Livsbegivenheder:

Følgende (findes under fanen Målgrupper > Hvad søger de aktivt efter, eller hvad planlægger de?) skal fjernes:

• Ægteskab (herunder Bliver snart gift og Nygift)

Postnummer

I Google Ads er postnumre i Canada ofte angivet med tre tegn. I henhold til denne politik er det ikke tilladt at målrette mod hele postnummeret (f.eks. M5J 2X2), men det er tilladt at målrette mod et FSA (f.eks. M5J).

Målretning skal fjernes og/eller erstattes med en anden form for målretning (dvs. By, Stat, Radius)

Kundematch- og remarketingmålretning vil kun være begrænset, hvis de bruger signaler for demografiske oplysninger, Ægteskab/Ægteskabelig status, Forældrestatus eller Postnummer til at opbygge brugerlister.

Hvis jeg promoverer annoncer for bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester, hvilke målretningstyper vil så ikke være begrænsede?

• Husstandsindkomst
  • Boligejerstatus
  • Uddannelse
  • Specifikke demografiske oplysninger (undtagen de ovennævnte)
  • I markedet (inklusive beskæftigelse)
  • Interessebaseret målgruppe
  • Tilpasset interessebaseret målgruppe
  • Livsbegivenheder (undtagen de ovennævnte)
  • Tilpasset målgruppe med søgehensigt
  • Tilsvarende segmenter
  • Geografi − By, Region, Land, DMA/TV-region, Lokalt underområde, Kommune, Nationalt underområde, Seværdighed, Provins, Region, Stat, Lokation efter demografisk segment, Lufthavn, Sikker radius til beskyttelse af personlige oplysninger

Jeg får en advarsel på min konto, der ser ud til at være relateret til denne politik. Hvad sker der, hvis jeg ikke anerkender denne politikændring ved at klikke for at acceptere den?

Du har 60 dage til at acceptere politikken. Hvis du ikke har gjort det efter de 60 dage, vil de af dine annoncer, der er etiketteret grundet politiken, ikke længere blive vist, hvis de bruger målretningstyper, som er nævnt ovenfor og omfattet af politikken. Du vil desuden ikke kunne oprette nye kampagner, før du har accepteret politikken (selv efter de 60 dage).

Hvis du administrerer flere Google Ads-konti, kan du acceptere denne nye politik for alle dine konti på én gang ved at bruge denne anmodningsformular. Bemærk! Denne politikunderretning skal accepteres, selvom du senere opretter en ny konto.

Jeg mener ikke, at min annonce falder inden for rammerne af denne politik (da min annonce/annoncør/mit website ikke er relateret til bolig, beskæftigelse eller kredit). Hvordan kan jeg appellere min annonce?

Følg vejledningen i sektionen "Appellér politikrelateret afgørelse" i denne artikel. Hvis du allerede har været igennem denne proces, og appellen ikke blev accepteret, og du stadig mener, at din annonce falder uden for rammerne af politikken, skal du kontakte din Google Support-repræsentant for at eskalere sagen. Hvis du ikke har en repræsentant, kan du kontakte vores Google Support-team her.

Hvad sker der, hvis min konto ikke har nogen annoncer, der er omfattet af politikken i dag, men om et år opretter jeg en annonce, der er omfattet af politikken. Hvad vil der ske?

Når annoncen gennemgås og etiketteres for at være omfattet af politikken, modtager du en notifikation på kontoniveau, hvor du bliver bedt om at klikke for at acceptere vilkårene for denne politik. Du har 60 dage til at klikke og acceptere. Indtil du klikker for at acceptere politikken, vil de nyligt oprettede annoncer fortsat blive vist, men du vil ikke kunne oprette nye kampagner på kontoen. Hvis du stadig ikke har klikket for at acceptere politikken efter 60 dage, vil de annoncer, der er etiketteret for at være omfattet af politikken, ophøre med at blive vist. Du behøver kun at klikke for at acceptere politikken én gang pr. konto (hvis du senere tilføjer flere annoncer, der er omfattet af politikken, behøver du ikke at klikke for at acceptere igen).

Hvordan kan mine annoncører foretage de nødvendige ændringer i deres kampagner i stor skala?

Ud over Google Ads-brugerfladen vil annoncørerne kunne foretage ændringer i deres kampagner ved hjælp af Google Ads Editor og Google Ads API. Nogle ændringer understøttes af Masseark i Google Ads. Se her for at få yderligere vejledning.

Er der en metode, jeg kan bruge til at finde ud af, om jeg bruger målretning, som er omfattet af denne politik, på min Google Ads-konto?

Vi foretager en række ændringer i Google Ads for at hjælpe med denne identifikation:

• Via klokkeikonet øverst til højre på din konto får du notifikationer om eventuelle annoncegrupper med annoncer, der er registreret som værende omfattet af denne politik vedrørende begrænset målretning.
  • Eventuelle berørte annoncer kan ses på siden Politikadministrator på din Google Ads-konto.
  • Vi viser meddelelser om "Begrænset målretning"‘ i sektionerne Demografi og Målgruppe.
  • Vi indfører nye politikrelaterede etiketter for kategorien boligannoncer, jobannoncer og annoncer for lån, hvilket giver dig mulighed for at filtrere efter annoncer med denne etiket på kontoen. Disse etiketter kan også ses i Google Ads Editor (version 1.4 eller nyere), så det er nemmere at foretage ændringer i stor skala:
  • "Begrænsede kategorier − Kredit"
  •  "Begrænsede kategorier − Beskæftigelse"
  • "Begrænsede kategorier − Boliger"

I Google Ads Editor findes disse under filtret "Årsager til afvisning". Bemærk! Disse statusser betyder ikke i sig selv, at annoncen er afvist – det er bare det filter, der bruges i forbindelse med politikrelaterede etiketter i Editor.

Vil jeg stadig kunne se rapportering vedrørende alder, køn, ægteskabelig status, forældrestatus eller postnummer?

Du vil kunne se rapportering for det kriterie, der er rapporteret under fanen Demografisk oplysninger i brugerfladen.

• Alle annoncører kan se rapportering af postnummer i rapporten om steder for brugere.
  • For søge- og displaykampagner gælder det, at hvis fanen Målgruppe er indstillet til Observation, vil du kunne se rapportering vedrørende Forældrestatus, Ægteskabelig status og Nygift.
  • Målgrupper i videokampagner understøtter ikke Observation, så du vil ikke kunne se rapportering vedrørende Forældrestatus, Ægteskabelig status og Nygift.

Jeg kan ikke nå at overholde den nye politik til tiden (inden den 19. oktober 2020). Vil der være en udvidet periode?

Der vil ikke være nogen undtagelser for denne ændring af politikken, når håndhævelsen af den begynder i midten af oktober. Vi anbefaler, at du foretager de nødvendige ændringer på din konto inden håndhævelsesdatoen.

Hvad sker der, hvis min kampagne eller annoncegruppe er målrettet mod flere lande inklusive USA og Canada? Vil annoncer, der er etiketteret grundet denne politik, stadig kunne målrettes mod alder, køn, ægteskabelig status, forældrestatus eller postnummer for andre lande end USA og Canada i den samme kampagne eller annoncegruppe?

Generelt vil annoncer, der er etiketteret grundet denne politik og bruger begrænset målretning, blive blokeret for visning i USA og Canada. De kan dog stadig vises i de øvrige lande.

Gælder den nye begrænsning kun for USA og Canada? Hvad sker der, hvis annoncøren ikke er placeret i USA eller Canada. Gælder disse politikker så stadig?

Denne opdatering gælder for alle annoncer for bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter og tjenester, der vises i USA og Canada. Fokus for håndhævelsen vil være på geoplacering for annoncemål og ikke baseret på annoncørens faktureringssted eller fysiske placering.

Jeg har en annoncegruppe, hvor nogle annoncer er etiketteret grundet politiken, mens andre ikke er. Hvis jeg bruger problematisk målretning, vil det så betyde, at hele annoncegruppen ikke vises, eller er det kun annoncer, der er etiketteret grundet politiken, der ikke vises?

Kun dem, der er etiketteret grundet politiken.

Jeg har en annoncegruppe, hvor noget af min målretning er omfattet af politikken, og noget ikke er. Jeg har én annonce i annoncegruppen, der er omfattet af politikken. Vil hele annoncegruppen ikke blive vist, eller gælder det kun for de problematiske målretningstyper?

Annoncen (og annoncegruppen i dette eksempel, fordi den kun indeholder én annonce) vises ikke, fordi den anvender begrænset målretning. Annoncen vises ikke på den målretning, der ikke er underlagt begrænsning.

Hvad tages der højde for i forbindelse med godkendelse af min annonce?

Vi gennemgår både annonceteksten og landingssiden (for annoncer med billed- eller videoelementer, f.eks. display- og YouTube-annoncer, kigger vi også på annoncens visuelle elementer). Hvis en væsentlig del af landingssiden er omfattet af politikken, kan annoncen blive markeret som omfattet af politikken, selvom selve annoncen ikke indeholder elementer, der er relateret til bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester.

Kan jeg ændre min annoncetekst, så min annonce ikke er omfattet af denne politik?

Der kan være situationer, hvor dette er muligt, men vi kan ikke garantere, at ændringer vil betyde, at annoncen ikke er omfattet af politikken, da vi under etiketteringen gennemgår både annoncematerialet og den landingsside, som annoncen leder til. Hvis landingssiden har indhold vedrørende bolig-, beskæftigelses- eller kreditrelaterede produkter eller tjenester, kan annoncen stadig være omfattet af politikken, selvom der ikke er noget i annoncen, der vedrører disse områder.

Hvordan sikrer jeg, at min kunde ikke målretter mod kategorier med begrænset målretning i Kundematch-lister?

Det er annoncørens ansvar at følge alle politikker, når denne anvender vores produkter, herunder politikker vedrørende begrænset målretning.

Påvirker dette udgivere?

Denne ændring gælder kun for annoncører, der målretter mod USA og Canada og har annoncer for bolig-, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter og tjenester i Google Ads, SA360, DV360 samt reservationsprodukter. Dette omfatter alle annonceformater (tekst, display, video) og alle kanaler (Søgenetværket, Displaynetværket, Video).

Hvad sker der, hvis min kunde bruger geografisk målretning med Campaign Manager 360 og demografisk målretning med DV360?

Annoncematerialet er omfattet af politikken, hvis annoncøren anvender målretning mod postnummer i Campaign Manager 360, OG annoncematerialet omhandler bolig, beskæftigelses- og kreditrelaterede produkter eller tjenester.