Global udrulning af politikken vedrørende hacket politisk materiale (november 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I november 2020 udrulles politikken vedrørende hacket politisk materiale i Google Ads globalt for alle annoncører, der kører annoncer med relation til juridiske enheder, der er omfattet af Googles eksisterende politikker for valgannoncer. Politikken vedrører specifikt distribution af hacket politisk materiale. Håndhævelsen træder i kraft den 3. november 2020.

Som tidligere meddelt håndhæver vi nu denne politik for annoncer, der fremviser juridiske enheder, der er omfattet af vores politik for valgannoncer i USA pr. 1. september 2020.

I henhold til denne politik er følgende ikke tilladt:

Annoncer, der bruges til direkte formidling af eller annoncering for hacket materiale med relation til politiske enheder, der er omfattet af Googles politikker vedrørende valgannoncer. Dette omfatter alt beskyttet materiale, der er opnået via uautoriseret indtrængen i eller adgang til en computer, et computernetværk eller en personlig elektronisk enhed, også selvom det distribueres af en tredjepart.

Bemærk! Diskussion af eller kommentarer vedrørende hacket politisk materiale er tilladt, forudsat at annoncen eller landingssiden ikke giver eller muliggør direkte adgang til dette materiale.

Overtrædelse af denne politik medfører ikke omgående kontosuspendering uden varsel. Senest 7 dage inden din konto suspenderes, udstedes der en advarsel.

Gennemgå denne politik for at afgøre, om nogen af dine annoncer falder inden for omfanget, og fjern i så fald disse annoncer inden den 3. november 2020.

(Opslået i juli 2020, opdateret den 1. september 2020)