Oppdatering av retningslinjene for pausing av kontoer som venter på bekreftelse av annonsøridentitet (september 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I september 2020 oppdaterer vi retningslinjene for bekreftelse av annonsørers identitet med et tilleggskrav om at visse annonsører skal påse at brukerne våre forstår hvem det er som faktisk leverer tjenestene og produktene som annonseres via Google Ads.

Vi kan – med umiddelbar virkning – sette annonsørers kontoer på pause og kreve at de gjennomfører en bekreftelse av annonsøridentitet dersom vi har mistanke om at de bryter visse Google Ads-retningslinjer, deriblant de om feilaktige fremstillinger og uidentifiserte bedrifter. Kontoene forblir satt på pause frem til bekreftelsesprogrammet er fullført. Etter dette kan alle annonsene som overholder retningslinjene, bli vist.

(Lagt ut i juli 2020)