Update van accountonderbreking voor identiteitsverificatie voor adverteerders (september 2020)

In september 2020 updaten we het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders met een extra vereiste voor bepaalde adverteerders. Hiermee willen we ervoor zorgen dat onze gebruikers begrijpen wie de via Google Ads gepromote services of producten aanbiedt.

Als we vermoeden dat adverteerdersaccounts bepaalde Google Ads-beleidsmaatregelen schenden, waaronder het beleid voor verkeerde voorstelling of het beleid voor niet-geïdentificeerde bedrijven, kunnen we die accounts direct onderbreken en vereisen dat de identiteitsverificatie voor adverteerders wordt voltooid. Accounts blijven onderbroken totdat het verificatieprogramma is voltooid. Nadat de verificatie is voltooid, kunnen advertenties die voldoen aan het beleid weer worden weergegeven.

(Gepost: juli 2020)