Update van accountonderbreking voor identiteitsverificatie voor adverteerders (september 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

In september 2020 updaten we het beleid voor identiteitsverificatie voor adverteerders met een extra vereiste voor bepaalde adverteerders. Hiermee willen we ervoor zorgen dat onze gebruikers begrijpen wie de via Google Ads gepromote services of producten aanbiedt.

Als we vermoeden dat adverteerdersaccounts bepaalde Google Ads-beleidsmaatregelen schenden, waaronder het beleid voor verkeerde voorstelling of het beleid voor niet-geïdentificeerde bedrijven, kunnen we die accounts direct onderbreken en vereisen dat de identiteitsverificatie voor adverteerders wordt voltooid. Accounts blijven onderbroken totdat het verificatieprogramma is voltooid. Nadat de verificatie is voltooid, kunnen advertenties die voldoen aan het beleid weer worden weergegeven.

(Gepost: juli 2020)