Opdatering om konti, der er sat på pause på grund af identitetsbekræftelse for annoncører (september 2020)

I september 2020 opdaterer vi politikken for identitetsbekræftelse for annoncører med et yderligere krav til visse annoncører for at sikre, at vores brugere forstår, hvem der leverer de produkter eller serviceydelser, der annonceres for i Google-annoncer.

Vi kan sætte annoncørers konti på pause med det samme og kræve, at de fuldfører identitetsbekræftelse for annoncører, hvis vi har mistanke om, at de overtræder visse Google Ads-politikker, herunder urigtige oplysninger eller Uidentificeret virksomhed. Konti er sat på pause, indtil bekræftelsesprogrammet er fuldført. Når det er fuldført, kan alle annoncer, der overholder politikken, blive vist.

(Opslået i juli 2020)