Opdatering om konti, der er sat på pause på grund af identitetsbekræftelse for annoncører (september 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I september 2020 opdaterer vi politikken for identitetsbekræftelse for annoncører med et yderligere krav til visse annoncører for at sikre, at vores brugere forstår, hvem der leverer de produkter eller serviceydelser, der annonceres for i Google-annoncer.

Vi kan sætte annoncørers konti på pause med det samme og kræve, at de fuldfører identitetsbekræftelse for annoncører, hvis vi har mistanke om, at de overtræder visse Google Ads-politikker, herunder urigtige oplysninger eller Uidentificeret virksomhed. Konti er sat på pause, indtil bekræftelsesprogrammet er fuldført. Når det er fuldført, kan alle annoncer, der overholder politikken, blive vist.

(Opslået i juli 2020)