Päivitys rahoitustuotteita ja ‑palveluita koskevaan käytäntöön (heinäkuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivitti heinäkuussa 2020 rahoitustuotteita ja ‑palveluita koskevaa käytäntöään siten, että siinä sallitaan hinnanerosopimusten, jatkuvan spot-valuuttakaupan ja spread bet ‑sopimusten mainostaminen Indonesiassa, Israelissa ja Brasiliassa. Lisäksi Google sallii hinnanerosopimusten ja jatkuvan spot-valuuttakaupan mainostamisen Malesiassa. Tällaisia tuotteita tarjoavien mainostajien on saatava Googlelta mainontalupa, ennen kuin he voivat mainostaa Google Adsin kautta.

Googlen mainontaluvan saaminen edellyttää, että mainostaja

• on saanut toimiluvan asianmukaiselta rahoituspalveluista vastaavalta viranomaiselta niissä maissa, joihin hänen mainontansa kohdistuu
  • varmistaa, että mainokset ja laskeutumissivut ovat kaikkien Google Ads ‑käytäntöjen mukaisia
  • noudattaa asianmukaisia lakivaatimuksia (myös niitä, jotka koskevat monimutkaisia spekulatiivisia rahoitustuotteita).

Mainostajat voivat hakea Googlelta mainontalupaa 16.7.2020 alkaen, kun hakemuslomake on julkaistu.

Tätä käytäntöä sovelletaan maailmanlaajuisesti kaikkiin tileihin, joilla mainostetaan näitä rahoitustuotteita. Lisätietoja on artikkelissa Tietoa rajoitettuja rahoituspalveluita koskevasta mainontaluvasta.

(Julkaistu heinäkuussa 2020)