Uppdatering av policyn för finansiella tjänster (juli 2020)

Från och med juli 2020 kräver Google att annonsörer som marknadsför finansiella tjänster i Storbritannien genomgår programmet för verifiering av företagsverksamhet på begäran från Google.

Annonsörer blir ombedda att ange information om sin verksamhet. Detta omfattar, men är inte begränsat till, deras affärsmodell, tjänster som erbjuds av annonsören och deras relation till marknadsförda varumärken eller tredje part.

Annonsörerna meddelas individuellt och får 21 dagar på sig att skicka in verifieringsformuläret. Om du inte slutför verifieringsprogrammet stängs kontot av med en uppsägningsperiod på sju dagar för annonsören.

(Upplagt i juni 2020)