Oppdatering av retningslinjene for finansielle tjenester (juli 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Fra og med juli 2020 krever Google at annonsører som markedsfører finansielle tjenester i Storbritannia, skal gjennomføre programmet for bekreftelse av forretningsvirksomhet når Google ber om dette.

Annonsørene blir da bedt om å oppgi informasjon om virksomhetsområdene sine. Informasjonen vi ber om, dreier seg blant annet om forretningsmodellen, tjenestene som tilbys av annonsøren, og hvilket forhold annonsøren har til annonserte merkevarer eller tredjeparter.

Annonsører varsles enkeltvis, og de må sende inn bekreftelsesskjemaet innen 21 dager. Hvis annonsøren ikke fullfører bekreftelsesprosessen, kan vi sperre den aktuelle kontoen midlertidig sju dager etter at vi sendte ut det siste varselet.

(Lagt ut i juni 2020)