Oppdatering av retningslinjene for identitetsbekreftelse for annonsører (juni 2020)

15. juni 2020 oppdateres Googles retningslinjer for identitetsbekreftelse for annonsører slik at de gjenspeiler at fire nye land er lagt til i bekreftelsesprogrammet. Google kommer til å be annonsører som er registrert i Canada, India, Russland og Ukraina, om å fullføre identitetsbekreftelsen for annonsører som en del av den trinnvise lanseringen. Retningslinjene for identitetsbekreftelse for annonsører inneholder eksempler på kriterier for annonsører som kan bli prioritert.

(Lagt ut i juni 2020)