Opdatering af politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører (juni 2020)

Den 15. juni 2020 opdaterer Google sin politik vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører, så den afspejler tilføjelsen af fire nye lande til bekræftelsesprogrammet. Google vil begynde at bede de annoncører, der er registreret i Canada, Indien, Rusland og Ukraine, om at fuldføre identitetsbekræftelsen for annoncører som en del af den gradvise udrulning. Politikken vedrørende identitetsbekræftelse for annoncører indeholder eksempler på kriterier for de annoncører, der kan blive prioriteret.

(Opslået i juni 2020)