Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (juni 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Den 5 juni 2020 uppdaterar Google sin policy för politiskt innehåll så att den innefattar en policy för valannonser i Israel.

Med valannonser i Israel avses annonser som gäller eller visas av

• ett politiskt parti, en nuvarande vald befattningshavare eller enskild kandidat till Knesset
  • en kandidatlista bestående av ett eller flera politiska partier som ställer upp för val till Knesset.

I och med den här ändringen kan valannonser endast visas i Israel om annonsören har verifierats av Google.  Annonsörsverifiering blir tillgänglig i början av juni 2020. Google börjar tillämpa policyuppdateringen i slutet av juni 2020.

(Upplagt i maj 2020)