Actualització de la política de contingut polític (juny de 2020)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El 5 de juny de 2020, Google actualitzarà la política de contingut polític per incloure-hi una política d'anuncis electorals per a Israel.

A Israel, els anuncis electorals són els que fan referència a qualsevol dels elements següents o es publiquen en nom d'aquests elements:

• un partit polític, un representant polític actual o un candidat individual en el marc del parlament d'Israel (Kenésset)
  • una llista de candidats formada per un o més partits polítics en el marc del parlament d'Israel (Kenésset)

Amb aquest canvi, a Israel, els anuncis electorals només es podran publicar si Google ha verificat l'anunciant.  La verificació dels anunciants estarà disponible a principis de juny de 2020. Google començarà a aplicar l'actualització de la política a finals de juny de 2020.

(Publicat el maig de 2020)