Om Google Ads-kontoer som settes på pause

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Vi tar brukernes sikkerhet svært alvorlig. Når annonsører gjør handlinger som fører til risiko for brukerne våre, Google eller partnerne våre, kan dette føre til at de aktuelle kontoene settes på pause. Det samme er aktuelt dersom obligatoriske bekreftelsesprogrammer ikke gjennomføres.

Annonsører som får kontoene sine satt på pause, blir varslet om dette i kontoen. Vær oppmerksom på dette:

• Kontoer som er satt på pause, kan ikke vise annonser. Annonsørene har imidlertid fortsatt tilgang til kontoene som er satt på pause, samt alle tilknyttede rapporter.
  • Kontoer forbundet med kontoen som er satt på pause (f.eks. kontoer med samme betalingsmåte), kan også bli satt på pause.
  • Merchant Center-kontoer som er knyttet sammen med Google Ads-kontoer som er satt på pause, kan også bli satt på pause.
  • Eventuelle nye kontoer som annonsøren prøver å opprette, kan også settes på pause.

Grunner til at vi setter kontoer på pause

Vilkårene og retningslinjene for Google Ads er utformet med tanke på at vi skal kunne skape en sikker og positiv opplevelse for brukere og annonsører. Vi kan komme til å sette kontoer på pause dersom kontoeieren ikke gjennomfører bekreftelsesprogrammene som kreves i henhold til retningslinjene for Google Ads, eller hvis vi må foreta ekstra undersøkelser for å sikre at det ikke forekommer brudd på disse vilkårene eller retningslinjene. Du finner mer informasjon om dette nedenfor.

Vis alle   Skjul alle Pausing som følge av at annonsøren ikke har bekreftet identiteten sin

Annonsører som er pålagt å gjennomføre programmet for bekreftelse av annonsøridentitet, blir varslet om dette både i kontoen sin og per e-post. Vi kan sette kontoen din på pause dersom du ikke gjennomfører bekreftelsesprogrammet på grunn av en av årsakene nedenfor.

Bekreftelsen ble ikke gjennomført innen den aktuelle fristen

Kontoen din settes på pause hvis du ikke sender inn dokumentasjon innen tidsfristen på 30 dager, eller hvis du ikke fullfører bekreftelsen innen 30 dager.

Hvis du allerede har sendt inn dokumentasjon eller fullført programmet for bekreftelse av annonsøridentitet, blir kontoen aktivert igjen så fort Google har gjennomgått søknaden og fått bekreftet kontoen din.

Hvis du ikke har sendt inn dokumentasjon, kan du starte bekreftelsesprogrammet på nytt via linken i e-postvarselet du mottok. Kravene du må innfri for å fullføre programmet for bekreftelse av annonsøridentitet, er beskrevet i retningslinjene våre. Du kan vise annonser så fort programmet er gjennomført.

Gjentatte mislykkede forsøk på å fullføre bekreftelsen

Hvis du mislykkes med å gjennomføre bekreftelsesprogrammet et stort antall ganger, setter vi kontoen din på pause. Kravene du må innfri for å fullføre programmet for bekreftelse av annonsøridentitet, er beskrevet i retningslinjene våre.

Hvis du mener dette skyldes en feil, eller om du trenger videre hjelp, kan du anke avgjørelsen ved å kontakte oss. Vi gjennomgår de fleste anker innen tre til fem virkedager, men det kan ta lengre tid om det kreves en grundigere evaluering.

Pausing på grunn av bekreftelse av forretningsvirksomhet

Annonsører som er pålagt å gjennomføre programmet for bekreftelse av forretningsvirksomhet, blir varslet om dette både per e-post og i kontoen sin. Kontoen din kan bli satt på pause hvis den aktuelle forretningsmodellen er uklar, og vi mistenker at annonsørens annonserings- eller forretningspraksis potensielt kan utsette brukerne for fysisk eller økonomisk skade. Så fort bekreftelsesskjemaet er sendt inn, gjennomgått av Google og ansett som å innfri kravene som stilles i bekreftelsesprogrammet, kan annonsøren gjenoppta annonsevisningen såfremt retningslinjene for Google Ads overholdes.

Midlertidig pausing fordi kontoen må undersøkes
Vi kan komme til å sette Google Ads-kontoer på pause og begrense nytt annonseforbruk slik at vi kan få undersøkt hvorvidt annonsøren utviser en atferd som potensielt kan utgjøre en risiko for brukerne våre, Google eller partnerne våre. Hvis vi får fastslått at kontoen er trygg, kan annonsøren vise annonser igjen.

Sånn kan du be om refusjon

Hvis kontoen din har vært satt på pause, og du har rett til refusjon, kan du alltids avslutte kontoen og be om refusjon.