Sobre la posada en pausa de comptes de Google Ads

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Ens prenem molt seriosament la seguretat dels usuaris. Per això, podem posar en pausa els comptes dels anunciants que no completin els programes de verificació obligatoris o que duguin a terme accions que suposin un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners.

En aquest cas, l'anunciant en qüestió rep una notificació al compte. Tingueu present el següent:

• Als comptes en pausa no s'hi pot publicar cap anunci, tot i que els anunciants poden continuar accedint al compte i als informes associats.
  • Pot ser que també es posin en pausa els comptes relacionats amb el compte en pausa (per exemple, els comptes que utilitzen la mateixa forma de pagament).
  • Pot ser que també es posin en pausa els comptes de Merchant Center enllaçats a comptes de Google Ads en pausa.
  • Pot ser que també es posi en pausa qualsevol compte nou que l'anunciant intenti crear.

Per què posem comptes en pausa

L'objectiu dels termes i condicions i de les polítiques de Google Ads és oferir una experiència positiva i segura tant als usuaris com als anunciants. Els comptes es poden posar en pausa si l'anunciant no ha completat els programes de verificació que requereixen les polítiques de Google Ads o si hem de dur a terme una investigació per comprovar que no infringeixin aquestes polítiques o els termes i condicions. A continuació us ho expliquem amb més detall.

Desplega-ho tot   Replega-ho tot Posada en pausa del compte perquè l'anunciant no ha completat la verificació d'identitat

Els anunciants que hagin de completar el programa de verificació d'identitat rebran una notificació al compte i una altra per correu electrònic. Si no completeu aquest programa, podem posar el vostre compte en pausa per un dels motius següents.

Verificació no completada dins del termini establert

Posarem el vostre compte en pausa si no envieu la documentació necessària en un termini de 30 dies o si no completeu la verificació al cap de 30 dies d'haver enviat la documentació.

Si ja heu enviat la documentació o heu completat el programa de verificació d'identitat de l'anunciant, reactivarem el compte un cop haguem finalitzat la revisió de la vostra sol·licitud i verificat satisfactòriament el compte.

Si no heu enviat la documentació, torneu a iniciar el programa de verificació des de l'enllaç que s'inclou a la notificació per correu electrònic. Trobareu els requisits per completar el programa de verificació d'identitat de l'anunciant a la nostra política. Un cop completat correctament el programa, podreu difondre anuncis.

Diversos intents fallits de completar la verificació

Si supereu el nombre d'intents permès per completar el programa de verificació, posarem el vostre compte en pausa. Trobareu els requisits per completar el programa de verificació d'identitat de l'anunciant a la nostra política.

Si creieu que es tracta d'un error o necessiteu més ajuda, contacteu amb nosaltres per apel·lar contra la decisió. La majoria d'apel·lacions es revisen en un termini de 3 a 5 dies laborables, però és possible que algunes tardin més temps si requereixen una revisió més complexa.

Posada en pausa a causa de la verificació de les operacions empresarials

Els anunciants que hagin de completar el programa de verificació de les operacions empresarials rebran una notificació al compte i una altra per correu electrònic. És possible que posem en pausa un compte si el model empresarial de l'anunciant corresponent no és clar i sospitem que les seves pràctiques publicitàries o empresarials poden causar danys físics o econòmics als usuaris. Un cop s'hagi completat el formulari de verificació, Google l'hagi revisat i es consideri que l'anunciant en qüestió compleix els requisits del programa de verificació, l'anunciant podrà reprendre la difusió d'anuncis sempre que compleixin les nostres polítiques de Google Ads.

Posada en pausa temporal per investigar un compte
Si detectem alguna acció dels anunciants que pugui suposar un risc per als usuaris, per a Google o per als nostres partners, podem posar en pausa els comptes de Google Ads corresponents i restringir-ne la inversió en publicitat durant un breu període de temps per dur a terme una investigació. Un cop determinem que el compte és segur, l'anunciant podrà difondre anuncis.

Com es pot sol·licitar un reembossament

Si el vostre compte s'ha posat en pausa i compliu els requisits per obtenir un reembossament, podeu cancel·lar el compte i sol·licitar el reembossament.