Uppdatering av policyn för politiskt innehåll (juli 2020)

Den 1 juli 2020 uppdaterar Google policyn för politiskt innehåll för annonser för delstatsval i USA.  Den här uppdateringen kräver att politiska onlineannonsörer i Virginia (1) identifierar sig för Google som politiska onlineannonsörer i enlighet med Virginia Code Ann. § 24.2–960; (2) intygar för Google att de enligt delstatslag och lokal lagstiftning har rätt att köpa politiska onlineannonser, och (3) verifierar sitt konto.

(Upplagt i maj 2020)