Uppdatering av programmet för verifiering av företagsverksamhet (juni 2020)

I juni uppdaterar Google kraven för programmet för verifiering av företagsverksamhet. Annonsörer som behöver genomgå programmet meddelas och får 21 dagar på sig, istället för 30 dagar, att skicka in verifieringsformuläret. Om du inte slutför verifieringsprogrammet stängs kontot av med en uppsägningsperiod på sju dagar för annonsören.

Annonsörer vars konton har stängts av på grund av en överträdelse av våra Google Ads-policyer kan också bli ombedda att genomgå programmet för verifiering av företagsverksamhet som en del av överklagande- och gottgörelseprocessen.

(Upplagt i maj 2020)