Oppdatering av prosessen for bekreftelse av virksomheter (juni 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I juni oppdateres Googles krav for prosessen for bekreftelse av virksomheter. Annonsører som er pålagt å fullføre bekreftelsesprosessen, blir varslet og får 21 dager på seg til å sende inn bekreftelsesskjemaet, i stedet for 30 dager. Hvis annonsøren ikke fullfører bekreftelsesprosessen, kan den aktuelle kontoen bli sperret midlertidig sju dager etter at det siste varselet ble sendt.

Annonsører som har fått kontoene sine sperret midlertidig på grunn av brudd på retningslinjene for Google Ads, kan også bli nødt til å bekrefte virksomheten sin som en del av den påfølgende anke- og gjenopprettingsprosessen.

(Lagt ut i mai 2020)