Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juni 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Fra 1. juni til 27. september 2020må annoncører ikke vise annoncer, der relaterer til en debat af almen interesse, i Frankrig og Frankrigs oversøiske områder. Denne midlertidige politik afhænger af tidspunktet for det franske senatsvalg. Hvis datoen for valget ændres, ændrer vi håndhævelsesperioden for vores politik tilsvarende. Notifikationer sendes til berørte annoncører. Politik om politisk indhold siden opdateres den 31. maj 2020.

(Opslået i april 2020)