Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (juni 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra 1. juni til 27. september 2020må annoncører ikke vise annoncer, der relaterer til en debat af almen interesse, i Frankrig og Frankrigs oversøiske områder. Denne midlertidige politik afhænger af tidspunktet for det franske senatsvalg. Hvis datoen for valget ændres, ændrer vi håndhævelsesperioden for vores politik tilsvarende. Notifikationer sendes til berørte annoncører. Politik om politisk indhold siden opdateres den 31. maj 2020.

(Opslået i april 2020)