Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (januar 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Google oppdaterer retningslinjene for politisk innhold for Storbritannia 31. januar 2020. Dette omfatter følgende endringer:

• Valgkampannonser i Storbritannia er annonser som presenterer et politisk parti, en nåværende tjenestemann eller kandidat til det britiske parlamentet, eller annonser om saker som skal opp til folkeavstemning, grupper som driver kampanjer for folkeavstemninger eller oppfordringer om å stemme ved nasjonale folkeavstemninger eller statlige eller regionale folkeavstemninger om suverenitet.
  • Alle annonsører som kjører valgkampannonser i Storbritannia, må bekreftes av Google. Mer informasjon om godkjenning for Storbritannia blir publisert 31. januar 2020.

(Lagt ut i januar 2020)