Update van beleid voor politieke content (januari 2020)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcenter. Het is echter niet de bedoeling dat deze de content van ons beleid veranderen. De Engelse versie is de officiële taal waarmee we ons beleid handhaven. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Op 31 januari 2020 updatet Google het beleid voor politieke content voor het Verenigd Koninkrijk (VK). Dit omvat de volgende wijzigingen:

• Verkiezingsadvertenties in het VK omvatten advertenties met een politieke partij, een huidige gekozen ambtsdrager, een kandidaat voor het Britse parlement, een referendumvraag waarover wordt gestemd, een referendumcampagnegroep of een oproep om te stemmen met betrekking tot een nationaal referendum of regionaal referendum over soevereiniteit.
  • Alle adverteerders die verkiezingsadvertenties in het VK laten lopen, moeten door Google worden geverifieerd. Op 31 januari 2020 wordt meer informatie over verificatie voor het VK gepubliceerd.

(Gepost in januari 2020)