Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (januar 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Den 31. januar 2020 opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold for Storbritannien. Dette omfatter følgende ændringer:

• Valgannoncer i Storbritannien omfatter alle annoncer for et politisk parti, en aktuelt valgt embedsmand eller kandidat til det britiske parlament eller en forslået afgørelse, der er sendt til folkeafstemning, en kampagnegruppe for en folkeafstemning eller en opfordring til at stemme ved en national eller regional folkeafstemning om suverænitet.
  • Alle annoncører, der kører valgannoncer i Storbritannien, skal være godkendt af Google. Den 31. januar 2020 offentliggøres der flere oplysninger om denne godkendelse for Storbritannien.

(Opslået i januar 2020)