Uppdatering av policyer för politiska annonser (januari 2020)

För att underlätta för våra användare tillhandahåller Google översatta versioner av vårt hjälpcenter. Sådana versioner är dock inte avsedda att förändra innehållet i våra policyer. Den engelskspråkiga versionen är den officiella version vi använder för att tillämpa våra policyer. Om du vill läsa den här artikeln på ett annat språk kan du använda rullgardinsmenyn längst ned på sidan.

Policyn för politiskt innehåll kommer att uppdateras för att återspegla vilka inriktningsalternativ som är tillåtna med valannonser för verifierade annonsörer. Vi inför denna ändring i samband med valannonser i Storbritannien inom en vecka, i EU i slutet av året och i resten av världen där det krävs verifiering av annonsörer som vill visa valannonser från och med den 6 januari 2020.

Den 6 januari 2020 uppdaterar vi också policyn för politisk tillhörighet i anpassade annonser för att fasa ut den landsspecifika policyn för USA. I och med denna ändring inför vi ett globalt förbud av politisk tillhörighet i anpassade annonser.

(Upplagt den 20 november 2019)