Oppdatering av retningslinjene for målretting av politiske annonser (januar 2020)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

Retningslinjene for politisk innhold kommer til å bli oppdatert slik at de gjenspeiler målrettingsalternativene som kan brukes med valgkampannonser for bekreftede annonsører. Denne endringen for valgkampannonser trer i kraft innen en uke i Storbritannia, innen utgangen av året i EU-land, og fra og med 6. januar 2020 i resten av verden der annonsørbekreftelse kreves for å kunne kjøre valgkampannonser.

6. januar 2020 oppdaterer vi også informasjonen om politisk tilhørighet i retningslinjene for personlig tilpassede annonser for å avvikle de landsspesifikke retningslinjene for USA. Dette resulterer i et globalt forbud mot informasjon om politisk tilhørighet i personlig tilpassede annonser.

(Lagt ut 20. november 2019)