Päivitys poliittisten mainosten kohdistusta koskeviin käytäntöihin (tammikuu 2020)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Poliittista sisältöä koskeva käytäntö päivitetään siten, että siinä määritetään kohdistusvalinnat, joita vahvistettujen mainostajien vaalimainoksissa voidaan käyttää. Otamme tämän vaalimainoksia koskevan muutoksen käyttöön Yhdistyneessä kuningaskunnassa viikon kuluessa, EU:ssa vuoden loppuun mennessä ja 6.1.2020 alkaen muissa maissa, joissa vaalimainosten näyttäminen edellyttää mainostajan vahvistamista.

1.6.2020 päivitämme myös käytännön, joka koskee poliittisia kytköksiä personoiduissa mainoksissa. Sitä myötä Yhdysvaltoja koskeva maakohtainen käytäntö poistetaan käytöstä ja poliittiset kytkökset kielletään personoiduissa mainoksissa maailmanlaajuisesti.

(Julkaistu 20.11.2019)