Opdatering af Politikker for målretning af politiske annoncer (januar 2020)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Vores Politik for politisk indhold opdateres, så den afspejler, hvilke muligheder for målretning der må bruges af godkendte annoncører i forbindelse med valgannoncer. Vi begynder at håndhæve denne ændring for valgannoncer i Storbritannien inden for en uge, i EU ved årets udgang og i resten af verden, hvor annoncørbekræftelse er påkrævet for at køre valgannoncer, fra den 6. januar 2020.

Den 6. januar 2020 opdaterer vi også vores Politik vedrørende politisk tilhørsforhold i tilpassede annoncer for at udfase den landespecifikke politik for USA, hvilket medfører et globalt forbud mod politisk tilhørsforhold i tilpassede annoncer.

(Opslået 20. november 2019)