Opdatering af Politikker for målretning af politiske annoncer (januar 2020)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Vores Politik for politisk indhold opdateres, så den afspejler, hvilke muligheder for målretning der må bruges af godkendte annoncører i forbindelse med valgannoncer. Vi begynder at håndhæve denne ændring for valgannoncer i Storbritannien inden for en uge, i EU ved årets udgang og i resten af verden, hvor annoncørbekræftelse er påkrævet for at køre valgannoncer, fra den 6. januar 2020.

Den 6. januar 2020 opdaterer vi også vores Politik vedrørende politisk tilhørsforhold i tilpassede annoncer for at udfase den landespecifikke politik for USA, hvilket medfører et globalt forbud mod politisk tilhørsforhold i tilpassede annoncer.

(Opslået 20. november 2019)