Opdatering til politik om valgannoncer i USA (november 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I november 2019 opdaterer Google definitionen af valgannoncer i USA for at inkludere annoncer, der omfatter:

• En aktuelt valgt embedsmand eller kandidat til en valgt føderal post på delstatsligt niveau, f.eks. guvernør, minister eller medlem af en lovgivende forsamling.
  • Et føderalt eller delstatsligt politisk parti.
  • Et delstatsligt lovforslag, initiativ eller forslag, der er sendt til afstemning i den relevante delstat.

Californiske valgbestyrelser, som i henhold til californisk lovgivning §84504.6 (2018) er pålagt at give ekspresnotifikationer til onlineplatforme, før de køber "annoncer med erklæringer på onlineplatforme", skal desuden bekræfte deres konto og indsende yderligere oplysninger om sig selv via gennemsigtighedsrapporten om valgannoncer på Google og offentliggørelser i annoncer.

Fra og med den 18. november 2019 kan alle annoncører ansøge om bekræftelse ved at indsende registreringsoplysninger til de delstatslige valgmyndigheder. Californiske valgbestyrelser kan fuldføre processen for ekspresnotifikationer med Google. Annoncører, der ønsker at ansøge om bekræftelse før denne dato, kan gøre dette ved hjælp af vores eksisterende formular til politisk bekræftelse og et FEC-id eller EIN-nummer. Politikken håndhæves fra og med den 3. december 2019.

Google begrænser valgannoncer for delstats- og lokale valg i Washington, Maryland, New Jersey, Nevada og New York. Den 18. november 2019 opdaterede vi også nogle af disse begrænsninger.

Opslået i november 2019