Actualització de la política sobre publicitat electoral als Estats Units (novembre de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

El novembre de 2019, Google actualitzarà la definició d'anuncis electorals als Estats Units per incloure-hi els que fan referència al següent:

• un candidat o un representant polític actual en el marc d'un càrrec electiu estatal, com ara el de governador, secretari d'estat o membre d'un cos legislatiu estatal
  • un partit polític d'àmbit federal o estatal
  • una mesura, iniciativa o proposta d'àmbit estatal que reuneixi els requisits per sotmetre's a votació en aquest estat

A més, els comitès de Califòrnia que estiguin obligats per l'apartat 84504.6 del codi de govern de Califòrnia (2018) a proporcionar una notificació expressa a les plataformes en línia abans de comprar anuncis publicats per plataformes en línia ("online platform disclosed advertisements") han de verificar el seu compte i enviar informació addicional sobre ells mateixos per a l'informe de transparència Publicitat política a Google i per a les comunicacions als anuncis.

A partir del 18 de novembre de 2019, tots els anunciants podran sol·licitar la verificació amb la informació de registre de la junta electoral estatal, i els comitès de Califòrnia podran dur a terme el procés de notificació expressa. Els anunciants que vulguin sol·licitar la verificació abans d’aquesta data ho poden fer mitjançant el nostre formulari de verificació política i un identificador de la comissió electoral federal (FEC) o un número d'identificació d'empresari (EIN). Aquesta política començarà a aplicar-se el 3 de desembre de 2019.

Google restringeix la publicitat pel que fa als anuncis d'eleccions estatals i locals a Maryland, Nevada, Nova Jersey, Nova York i Washington. El 18 de novembre de 2019 també s'actualitzaran algunes d’aquestes restriccions.

Publicat el novembre de 2019.