Oppdatering av retningslinjene for politisk innhold (november 2019)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I desember oppdaterer Google retningslinjene for politisk innhold for å gjenspeile at politisk annonsering i Singapore ikke tillates på Google-plattformer.

Politiske annonser i Singapore er annonser som

• fremmer interessene til et politisk parti eller en annen gruppe personer organisert i Singapore av politiske årsaker
  • påvirker, eller prøver å påvirke, utfallet av et presidentvalg, parlamentsvalg, suppleringsvalg eller en folkeavstemning
  • påvirker, eller prøver å påvirke, opinionen om et spørsmål som i Singapore er et spørsmål av offentlig interesse eller offentlig kontrovers, der sentrale eksempler er de som gjelder etnisk opphav eller religion
  • endrer, eller prøver å endre, loven i hele eller deler av Singapore, eller som på annen måte påvirker eller prøve å påvirke lovgivningsprosessen eller utfallet i Singapore.

Endringene i retningslinjene trer i kraft 2. desember 2019. Varsler sendes til annonsørene som er berørt.

Lagt ut i november 2019