Opdatering til politikken vedrørende politisk indhold (november 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

I december opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold for at forbyde politisk annoncering i Singapore på Google-platforme.

Politiske annoncer i Singapore er annoncer, der:

• promoverer interesserne for et politisk parti eller en anden gruppe af personer, der er organiseret i Singapore af politiske formål;
  • har indflydelse på eller søger indflydelse på resultatet af et præsidentvalg, et parlamentsvalg, et valg af enkelte medlemmer af parlamentet midt i en valgperiode eller en folkeafstemning;
  • har indflydelse på eller søger indflydelse på den offentlige mening om et emne, som i Singapore er et spørgsmål om offentlig interesse eller offentlig uenighed, f.eks. dem der vedrører race eller religion; eller
  • skaber eller forsøge at skabe ændringer af loven i hele eller dele af Singapore eller på anden måde påvirke eller forsøge at påvirke lovgivningen eller resultatet i Singapore.

Google begynder at håndhæve denne politikopdatering den 2. december 2019. Notifikationer sendes til de berørte annoncører.

Offentliggjort i november 2019