Update van het beleid voor politieke content (oktober 2019)

Google biedt vertaalde versies van het Helpcentrum om het gebruikers gemakkelijker te maken. Deze vertalingen hebben echter geen invloed op de inhoud van ons beleid. Voor handhaving van het beleid is de Engelse versie leidend. Als u dit artikel in een andere taal wilt lezen, stelt u deze in via het dropdownmenu onderaan de pagina.

Google gaat het beleid voor politieke content updaten, waardoor verkiezingsadvertenties in Taiwan niet meer zijn toegestaan.

Van 15 november 2019 tot 17 januari 2020 zijn verkiezingsadvertenties niet toegestaan op Google-platforms in Taiwan. Verkiezingsadvertenties in Taiwan zijn advertenties voor een politieke partij, kandidaat of huidige ambtsdrager voor het verkozen ambt van president, vice-president of lid van de Wetgevende Yuan.

Er worden meldingen verzonden naar de betreffende adverteerders over deze beleidsupdate.

(Gepost: oktober 2019)