Actualització de la política de continguts de caràcter polític (octubre de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Google actualitzarà la política de continguts de caràcter polític per prohibir la publicitat electoral a Taiwan.

A Taiwan, entre el 15 de novembre de 2019 i el 17 de gener de 2020, no es permetrà publicar anuncis electorals a les plataformes de Google. A Taiwan, es consideren anuncis electorals els que fan referència a un partit polític, un candidat o un representant polític actual en el marc dels càrrecs electius de president, vicepresident o membre del Yuan Legislatiu.

Notificarem aquesta actualització de la política als anunciants afectats.

Publicat l'octubre de 2019.