Päivitys poliittista sisältöä koskevaan käytäntöön (lokakuu 2019)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Google päivittää poliittista sisältöä koskevaa käytäntöä lokakuussa seuraavasti Intian vaalimainonnan osalta:

• Intiassa vaalimainokset ovat mainoksia, joissa mainostetaan poliittista puoluetta, ehdokasta tai nykyistä Lok Sabhan tai Vidhan Sabhan jäsentä. Ne voivat olla myös muita mainoksia, joiden julkaisija on poliittinen puolue, ehdokas tai nykyinen Lok Sabhan tai Vidhan Sabhan jäsen.

Intiassa voidaan näyttää vain Googlen vahvistamien mainostajien vaalimainoksia. Mainostajien, joita ei ole vielä vahvistettu, on aloitettava vahvistusprosessi ennen vaalimainosten näyttämistä Intiassa. Mainostajien on myös toimitettava kustakin mainoksesta voimassa oleva ennakkolupa, jonka on myöntänyt Intian vaalikomissio (ECI) tai sen valtuuttama muu taho.

Mainostajat voivat hakea päivitetyn käytännön edellyttämää vahvistusta ja lähettää mainosten ennakkolupiaan 9.10.2019 alkaen. Google aloittaa päivitetyn käytännön soveltamisen 15.10.2019. Lue lisää vahvistuksesta Intian vaalimainontaa varten.

(Julkaistu lokakuussa 2019)