Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (oktober 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I oktober opdaterer Google politikken vedrørende politisk indhold for valgannoncer i Indien på følgende måde:

• Valgannoncer i Indien er annoncer, der fremhæver et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha eller Vidhan Sabha, eller annoncer, der køres af et politisk parti, en politisk kandidat eller et medlem af Lok Sabha eller Vidhan Sabha.

Der må kun køres valgannoncer i Indien, hvis annoncøren er godkendt af Google. De annoncører, der ikke allerede er godkendt, skal igangsætte godkendelsesprocessen, før de kører valgannoncer i Indien. Annoncører skal også for hver annonce indsende et gyldig præcertifikat udstedt af valgkommissionen i Indien (ECI, Election Commission of India) eller en person, der er godkendt af ECI.

I forbindelse med denne politikopdatering kan annoncører ansøge om godkendelse og indsende deres annoncers præcertifikater fra og med den 9. oktober 2019. Google begynder at håndhæve denne politikopdatering den 15. oktober 2019. Få flere oplysninger om godkendelse i forbindelse med valgannoncer i Indien.

Offentliggjort i oktober 2019