Annonceformater og -funktioner, der er underlagt begrænsninger

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Der er flere faktorer, der er afgørende for, hvilke avancerede annonceformater og -funktioner der er adgang til i Google Ads. Nogle annonceformater og -funktioner er kun tilgængelige for annoncører, der opfylder specifikke krav eller er blevet certificeret til at bruge dem.

Certificering kan indebære krav om dokumentation, f.eks. licenser og id-dokumentation, der bekræfter, at du er autoriseret til at få adgang til produktfunktionerne, eller krav om, at du har overholdt de relevante politikker igennem længere tid. Alle annonceformater og -funktioner er desuden underlagt de almindelige Google Ads-politikker.

Nedenstående annonceformater er underlagt begrænsninger, medmindre din konto opfylder de relevante krav.

HTML5-annoncer

Krav til brug af HTML5-annoncer

Du bør kunne få adgang til HTML5-annoncer på din Google Ads-konto, når din konto opfylder følgende krav:

• Kontoen har været aktiv i mere end 90 dage.
  • Kontoen har et samlet forbrug set over hele dens levetid på over 9.000 USD.
  • Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.

Husk! Overholdelse af ovenstående krav er ikke nogen garanti for, at der er adgang til brug af HTML5-annoncer.

Hvis HTML5-annoncer ikke er tilgængelige på din konto, kan du anmode om adgang ved at udfylde formularen Anmod om HTML5-adgang. Inden du indsender din anmodning, skal du sikre dig, at din konto opfylder nedenstående kriterier for kvalifikation. Du får en statusopdatering via mail inden for syv hverdage efter datoen for indsendelse af ansøgningen.

• Kontoen har en god historik mht. overholdelse af politikker.
  • Kontoen har en god betalingshistorik.
  • Det samlede forbrug i hele kontoens levetid er over 1.000 USD (eller et tilsvarende beløb i lokal valuta).

For at sikre, at du fortsat har adgang til brug af HTML5-annoncer, skal du sørge for ikke at overtræde vores politikker og opretholde en god historik med hensyn til overholdelse af politikker.

Mens du venter på godkendelse af din ansøgning, kan du bruge andre muligheder, f.eks. uploadede AMP HTML-annoncer eller responsive displayannoncer.

Sørg for at overholde specifikationerne for displayannoncer.

Kliksporing

Krav med hensyn til brug af kliksporingsværktøjer

Annoncører må kun bruge kliksporing, der er certificeret af Google. Annoncer fra annoncører, der bruger ucertificeret kliksporing i sporingsskabelonen, bliver muligvis afvist. Se listen over certificeret kliksporing her.

Alternativt kan annoncører, der ikke vil bruge kliksporing, bruge andre sporingsmuligheder. De kan f.eks. konfigurere en eksponeringspixel på en landingsside.

Sådan konfigurerer du dit kliksporingsværktøj i sporingsskabelonen

Du skal føje webadressen for det næste hop til parameteren for omdirigering (fremhævet med fed skrift) i feltet med sporingsskabelonen som vist i eksemplet nedenfor:

https://your.tracker.com/?creative={creative}&device={device}&gclid={gclid}&redirect={your.landing.page.url}

Det specifikke format for parametrene kan være forskelligt for forskellige udbydere af kliksporing. Samarbejd med din udbyder af kliksporing for at sikre, at det rigtige format bruges.

Du kan indlejre én eller flere typer kliksporing inden for din primære kliksporing. For at overholde denne politik skal hver kliksporingstype, der er indlejret i den primære kliksporing, være certificeret, og parameteren for det næste hop skal være tydeligt defineret.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer din sporingsskabelon.

Fejlfinding: Kliksporingsværktøjer

Generel fremgangsmåde til fejlfinding vedrørende kliksporingsværktøjer

1. Du kan se, hvorfor annoncer er blevet afvist, ved at tjekke status for dem – også selvom kliksporingsværktøjet er konfigureret andetsteds, f.eks. på et kampagneniveau.
  2. Der er altid tilføjet et kliksporingsværktøj i feltet for sporingsskabelonen (under Webadresseindstillinger)
    1. Hvis du vil tjekke, om det aktuelle kliksporingsværktøj er med på listen over certificerede kliksporingsværktøjer, kan dette gøres på kontoniveau, kampagneniveau, annoncegruppeniveau, annonceniveau eller søgeordsniveau.
  3. Annoncer bliver gennemgået igen, når sporingsskabelonen redigeres og gemmes. Hvis der er over 100.000 berørte annoncer på din konto, kan du nøjes med at indsende de vigtigste af dem til gennemgang for at fremskynde processen.

Kliksporingsværktøj – ikke understøttet

Vælg en af følgende muligheder for at løse dette problem:

• Fjern kliksporingsværktøjet fra Google Ads, og overvej at bruge en landingssidespecifik sporingspixel i stedet.
  • Skift til et certificeret kliksporingsværktøj – listen over certificerede kliksporingsværktøjer, som vores kunder kan benytte, kan ses her.
  • Bed udbyderen af den kliksporingstjeneste, du benytter, om at indsende en anmodning om at blive certificeret.
  • Når annoncer redigeres og gemmes, bliver de gennemgået igen. Hvis udbyderen af den kliksporingstjeneste, du benytter, er blevet certificeret efter det seneste tidspunkt for indsendelse af dine annoncer, skal du indsende annoncerne igen.
Påmindelse: Hvis der benyttes en ikke-certificeret kliksporingstjeneste til annoncer, bliver annoncerne afvist.

Kliksporingsværktøj – der mangler en specifik parameter

Der er behov for yderligere konfiguration af dit kliksporingsværktøj for at sikre overholdelse af Googles krav med hensyn til kliksporingsværktøjer. Dette problem kan løses på to måder:

• Se dokumentationsmaterialet til dit kliksporingsværktøj for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger det sammen med Google Ads (det er muligvis nødvendigt at aktivere en specifik indstilling).
  • Rediger din webadresse, så den overholder kravene, i henhold til den feedback, der vises i afvisningsmeddelelsen:
    • Der mangler en parameter: Hvis din sporingswebadresse eksempelvis er https://tracker.example.com/track?sid=12345 og det i afvisningsmeddelelsen er angivet, at den manglende parameter er "&redirection_url={lpurl}", skal du redigere din sporingsskabelon, så den ser ud som følger: "https://tracker.example.com/track?sid=12345&redirection_url={lpurl}".
    • Fjern parameter: Hvis din sporingswebadresse er "https://tracker.example.com/track?sid=12345&redirection_url={lpurl}&transparent=false" og det i afvisningsmeddelelsen er angivet, at den parameter, der skal fjernes, er "transparent", skal du redigere din sporingsskabelon, så den ser ud som følger: "https://tracker.example.com/track?sid=12345&redirection_url={lpurl}".

Alt efter hvilken tredjepartstjeneste der benyttes, og hvilke parametre der er blevet certificeret af Google, kan denne parameter enten være "redirection_url=" eller "redirection_url=...&transparent=true".

Eksempel:
Sporingswebadresse: https://tracker.com/?redirection_url=https://example.org/
eller
Sporingswebadresse: https://tracker.com/?redirection_url=https://example.org/&force_transparent=true

Påmindelse: Hvis der ikke benyttes korrekte parametre, bliver annoncerne afvist.

Kliksporingsværktøj – forkert sti

Din kliksporingsværktøj understøtter muligvis sporing af forskellige hændelser (eksponeringer og klik) eller forskellige typer klik. Denne afvisning skyldes, at kliksporingsværktøjet bruges til at sporing af en forkert hændelsestype. Se dokumentationsmaterialet til dit kliksporingsværktøj for at få flere oplysninger.

Påmindelse: Kontakt udbyderen af det kliksporingsværktøj, du benytter, for at få oplyst, hvilke stier der er blevet certificeret som "gennemsigtige" af Google. Hvis webadressekonventionerne er blevet ændret, skal du bede udbyderen om at indsende en anmodning om certificering af flere stier og udfase de gamle stier.

Kliksporingsværktøj – destinationen matcher ikke

Der kan blive vist afvisningsmeddelelser af følgende årsager:

• De er ikke overensstemmelse mellem den destination, der er angivet i kliksporingsværktøjet, og den, der er angivet i feltet Endelig webadresse.
    • Hvis den endelige webadresse eksempelvis er "https://example.org/", kliksporingswebadressen er "https://click.tracker.com/?redir=https://web.dev/" og afvisningsårsagen er "https://web.dev/", bliver annoncen afvist, fordi brugerne videresendes til en anden webadresse end den endelige webadresse. Rediger din endelige webadresse eller din sporingsskabelon, så de matcher den tilsigtede destination.
  • Annoncørens omdirigeringsmål omfatter et ikke-certificeret kliksporingsværktøj.
    • Hvis den endelige webadresse eksempelvis er "https://example.org/", kliksporingswebadressen er "https://click.tracker1.com/?redir=https://different-clicktracker.com/?url=https://example.org/" og afvisningsårsagen er "https://different-clicktracker.com/?url=https://example.org/", bliver annoncen afvist, fordi different-clicktracker.com ikke er certificeret.
    • Alle de kliksporingsværktøjer, der benyttes, skal være certificerede, og dette krav gælder for alle kliksporingsværktøjer mellem sporingsskabelonen og den endelige webadresse.

Når der er foretaget ændringer, kan annoncøren indsende annoncer til gennemgang igen ved hjælp af selvbetjeningsværktøjet.

Påmindelse: Sørg altid for, at din sporingsskabelon er konfigureret således, at den destination, der er angivet i dit kliksporingsværktøj, afspejles korrekt. Annoncører kan vælge at indlejre endnu et kliksporingsværktøj i deres sporingsskabelon, forudsat at begge kliksporingsværktøjer er certificeret via ansøgningsformularen.

Kliksporingsværktøj – sporingsskabelonen kan ikke parses

Sådan løser du dette problem: Fjern eventuelle specialtegn, som blokerer den webadresse, der er angivet i dit kliksporingsværktøj. Tjek også, at der er angivet en webside og altså ikke en IP-adresse eller et dybt link.

Påmindelse: IP-adresser (12.34.45.56) og dybe links (tel://) understøttes ikke.

Certificering af kliksporingsværktøj

Hvis du er udbyder af en kliksporingstjeneste og overholder de krav, der er angivet i retningslinjerne for certificeringsprogrammet, kan du ansøge om certificering. Når annoncører er certificeret, kan de køre annoncer med den certificerede kliksporing.

Klik her for at se en liste over certificerede kliksporingsudbydere.