Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (september 2019)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google foretager følgende opdateringer til politikken vedrørende politisk indhold:

Yderligere præcisering af, at manglende overholdelse af vores politikker vedrørende politisk indhold kan medføre, at oplysninger om annoncørens konto og dennes politiske annoncer offentliggøres eller videregives til relevante statslige myndigheder og tilsynsmyndigheder. Denne opdatering foretages i september 2019.

Valgannoncer i Den Europæiske Union (EU) omfatter også annoncer for et forslag eller lignende, der er sendt til folkeafstemning, en kampagnegruppe for en folkeafstemning eller en afstemning vedrørende en national folkeafstemning eller en statslig eller provinsiel folkeafstemning om suverænitet. Denne opdatering foretages i oktober 2019.

Alle annoncører, der kører valgannoncer i EU, skal godkendes af Google. Annoncører kan nu ansøge om godkendelse forud for politikopdateringer. Oplysninger om krav til godkendelse kan ses her.