Opdatering af politikken vedrørende politisk indhold (maj 2019)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I maj 2019 opdaterede Google politikken vedrørende politisk indhold for at forbyde politisk annoncering i Canada. Denne politik vedrører introduktionen af ny lovgivning i Canada og træder i kraft indtil det føderale valg i 2019 er slut. Her er kravene:

• Fra den 30. juni til den 21. oktober 2019 vil det ikke være tilladt at vise valgannoncer på Googles platforme i Canada. Valgannoncer i Canada er annoncer, der reklamerer for et føderalt politisk parti, lederen af et føderalt politisk parti, et nuværende medlem af eller en kandidat (inklusive nominerede kandidater) til Canadas parlament.

• Fra den 27. august til den 21. oktober 2019 vil det ikke være tilladt at vise mærkesagsannoncer på Googles platforme i Canada. Mærkesagsannoncer i Canada er annoncer, der reklamerer for en mærkesag, som et føderalt politisk parti, et nuværende medlem af eller en kandidat til Canadas parlament er tilknyttet.

Der vil blive sendt notifikationer til de berørte annoncører om denne opdatering af politikken.

(Opslået i maj 2019)