Actualització de la política de continguts polítics (maig de 2019)

Google ofereix versions traduïdes del Centre d'ajuda, però no pretenen canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és la versió oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Al maig de 2019, Google ha actualitzat la política de continguts polítics per prohibir la publicitat política regulada a Canadà. Aquesta política està vinculada a l'entrada en vigor d'una nova legislació a Canadà, i serà vàlida fins que s'hagin acabat les eleccions federals de 2019. Aquests són els requisits:

• A Canadà, no es permetrà publicar anuncis electorals a les plataformes de Google entre el 30 de juny i el 21 d'octubre de 2019. En aquest país, els anuncis electorals són aquells que promocionen un partit polític federal, o bé el seu líder o un membre o candidat (cosa que inclou els candidats a la nominació) perquè sigui membre del Parlament de Canadà.

• A Canadà, no es permetrà publicar anuncis de suport polític a les plataformes de Google entre el 27 d'agost i el 21 d'octubre de 2019. En aquest país, els anuncis de suport polític són aquells que inclouen un tema de debat que s'associa a un partit polític federal, un membre actiu o un candidat a membre del Parlament de Canadà.

Els anunciants afectats per aquesta actualització de la política rebran la notificació oportuna.

(Publicat el maig de 2019)