Canvi en la política de contingut polític (març de 2019)

Google proporciona versions traduïdes del nostre Centre d'Ajuda per comoditat, tot i que no estan pensades per canviar el contingut de les nostres polítiques. La versió en anglès és l’idioma oficial que utilitzem per aplicar les nostres polítiques. Per veure aquest article en un altre idioma, feu servir el menú desplegable d'idioma que hi ha a la part inferior de la pàgina.

Des del 15 d'abril fins al 26 de maig de 2019, els anunciants no poden publicar a França ni territoris amb administració francesa anuncis que incloguin contingut informatiu relacionat amb un debat d'interès general. Aquesta política fa referència a la introducció de la nova legislació local a França i es retirarà després de les eleccions parlamentàries de la Unió Europea. S'enviaran notificacions als anunciants afectats i s'actualitzarà la pàgina de la política de contingut polític el 21 de març de 2019.