Opdatering af politikken vedrørende Kundematch (oktober 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Fra og med den 22. oktober opdateres vores Google Ads-politik, så den indeholder yderligere krav til Google Ads-kontohistorikken for annoncører, der bruger Kundematch. Annoncørkonti skal have:

• En god historik mht. overholdelse af politikker
  • En god historik mht. betaling
  • Mindst 90 dages historik i Google Ads
  • Et samlet forbrug set over hele kontoens levetid på over 50.000 USD

De annoncører, som i forvejen bruger Kundematch, kan kontakte den Account Manager, som de har fået tildelt, eller Google Support for at tjekke, om de opfylder kravene med hensyn til kontohistorik, så de kan blive ved med at bruge Kundematch.

Fra og med den 22. oktober kan annoncører, som ikke opfylder de nye krav, ikke længere bruge Kundematch. Disse annoncører risikerer med andre ord, at de af deres kampagner, hvor der bruges Kundematch, ikke længere bliver vist fra og med denne dato.

Efter den 22. oktober skal annoncører, som gerne vil begynde at bruge Kundematch, kontakte den Account Manager, som de har fået tildelt, for at finde ud af, om de er kvalificerede til at få Kundematch aktiveret på deres konto. Annoncører, som aldrig har brugt Kundematch, og som ikke har fået tildelt en Account Manager, er ikke kvalificerede til at bruge Kundematch. Fremover giver vi annoncører, som opfylder kontokravene og gerne vil anmode om adgang til Kundematch, mulighed for at benytte en særlig ansøgningsproces. Når denne ansøgningsproces er tilgængelig, skal vi nok sørge for at meddele det.

Denne politik indføres globalt for alle annoncører, der bruger Kundematch. Siden med politikken vedrørende Kundematch opdateres, når de nye krav træder i kraft.

Offentliggjort i oktober 2018