Oppdatering av retningslinjene for finansielle produkter og tjenester (oktober 2018)

Google leverer oversatte versjoner av brukerstøtten, men de er ikke ment å endre innholdet i retningslinjene våre. Den engelskspråklige versjonen er den offisielle versjonen vi bruker for å håndheve retningslinjene. Hvis du vil lese denne artikkelen på et annet språk, kan du bruke rullegardinmenyen for språk nederst på siden.

I oktober 2018 endres Google Ads-retningslinjene for finansielle produkter og tjenester for å tillate annonsering i USA og Japan for regulert kjøp og salg av kryptovaluta.

Annonsører må ha sertifisering fra Google for det spesifikke landet der annonsene deres skal vises. Så snart retningslinjene publiseres i oktober, kan annonsører søke om sertifisering.

Disse retningslinjene er globale og gjelder for alle kontoer der disse finansielle produktene markedsføres. Du finner mer informasjon i artikkelen om sertifisering i forbindelse med finansielle produkter som er underlagt begrensninger.

Siden med retningslinjer for finansielle produkter og tjenester oppdateres så snart de endrede retningslinjene trer i kraft.

(Lagt ut i september 2018)