Päivitys rahoitustuotteita ja ‑palveluita koskevaan käytäntöön (lokakuu 2018)

Google tarjoaa ohjekeskuksen sisällöstä käännettyjä versioita, joiden tarkoituksena ei kuitenkaan ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Rahoitustuotteita ja ‑palveluita koskeva Google Ads ‑käytäntö päivitetään lokakuussa 2018 siten, että säännellyt kryptovaluuttapörssit saavat jatkossa mainostaa Yhdysvalloissa ja Japanissa.

Mainostajilla on oltava Googlen myöntämä mainontalupa siinä maassa, jossa heidän mainoksiaan näytetään. Mainostajat voivat hakea mainontalupaa, kun päivitetty käytäntö tulee voimaan lokakuussa.

Tätä käytäntöä sovelletaan maailmanlaajuisesti kaikkiin tileihin, joilla mainostetaan rahoitustuotteita. Lisätietoja on artikkelissa Tietoa rajoitettuja rahoituspalveluita koskevasta mainontaluvasta.

Rahoitustuotteita ja ‑palveluita koskeva sivu päivitetään, kun uusi käytäntö tulee voimaan.

(Julkaistu syyskuussa 2018)