Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (oktober 2018)

Som en service tilbyder Google oversatte versioner af artiklerne i Hjælp til Google Ads, men vi håndhæver vores politikker i henhold til den engelsksprogede version, og det er denne version, der er gældende, hvis den oversatte tekst afviger fra den. Hvis du vil have denne artikel vist på et andet sprog, kan du bruge rullemenuen Sprog nederst på siden.

Google Ads-politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester opdateres i oktober 2018 for at give mulighed for annoncering for kryptovalutabørser, der er underlagt kontrol, i USA og Japan.

Annoncører skal have Google-certificering til at annoncere i det specifikke land, hvor deres annoncer skal vises. Annoncører kan ansøge om certificering, når politikken lanceres i oktober.

Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Siden Finansielle produkter og tjenester opdateres, når politikken træder i kraft.

Indsendt i september 2018