Opdatering af politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester (oktober 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

Google Ads-politikken vedrørende finansielle produkter og tjenester opdateres i oktober 2018 for at give mulighed for annoncering for kryptovalutabørser, der er underlagt kontrol, i USA og Japan.

Annoncører skal have Google-certificering til at annoncere i det specifikke land, hvor deres annoncer skal vises. Annoncører kan ansøge om certificering, når politikken lanceres i oktober.

Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Siden Finansielle produkter og tjenester opdateres, når politikken træder i kraft.

Indsendt i september 2018