Finansielle tjenester: Ny politik vedrørende finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger (juni 2018)

Google stiller oversatte versioner af vores Hjælp til rådighed, selvom de ikke er beregnet til at ændre indholdet af vores politikker. The English version is the official language we use to enforce our policies. To view this article in a different language, use the language dropdown at the bottom of the page.

I juni 2018 opdaterer Google politikken vedrørende finansielle tjenester med henblik på at begrænse annoncering for differencekontrakter, forex-handel med rullende spotkontrakter og finansiel spreadbetting. Derudover er det fra da af ikke længere tilladt at vise annoncer for følgende:

• Binære optioner og synonyme produkter
  • Kryptovalutaer og relateret indhold (herunder, men ikke begrænset til, ICO'er (Initial Coin Offerings), kryptovalutabørser, kryptovalutakonti og rådgivning vedrørende handel med kryptovaluta)

Fra da af er det ikke længere tilladt at vise annoncer for formidlingssites og samarbejdspartnerwebsites, hvor der tilbydes følgende:

• Differencekontrakter
  • Forex-handel med rullende spotkontrakter
  • Finansiel spreadbetting
  • Binære optioner og synonyme produkter
  • Kryptovalutaer og relateret indhold

Der stilles krav om, at annoncører, som tilbyder differencekontrakter, forex-handel med rullende spotkontrakter og finansiel spreadbetting, skal være certificeret af Google. Certificering er kun tilgængelig i udvalgte lande.

For at kunne blive certificeret af Google skal annoncører:

• Have licens fra den relevante myndighed med ansvar for finansielle tjenester i det land eller de lande, der målrettes mod
  • Sørge for, at deres annoncer og landingssider overholder alle Google Ads-politikker
  • Overholde de relevante juridiske krav, heriblandt dem, der er relateret til komplekse spekulative finansielle produkter

Annoncører kan anmode om at blive certificeret af Google fra og med april 2018, hvor ansøgningsformularen offentliggøres.

Denne politik, som indføres globalt, gælder for alle konti, der bruges til annoncering for disse finansielle produkter. Se Om certificering til at annoncere for finansielle produkter, der er underlagt begrænsninger, for at få flere oplysninger.

Indsendt i marts 2018