Een campagne indienen voor beleidsreview

Als u meerdere advertenties heeft die zijn afgekeurd vanwege een bepaald bestemmingsbeleid, kunt u een volledige campagne ter beoordeling indienen nadat u de site of app heeft gecorrigeerd. Raadpleeg het Google Ads-beleid voor meer informatie over wat we niet toestaan en hoe u schendingen kunt oplossen.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Advertenties en extensies en zoek de afgekeurde advertentie of extensie.
  3. Plaats in de kolom 'Status' de muisaanwijzer op de status 'Afgekeurd'.
  4. Klik indien beschikbaar op de link Bezwaar maken.

Opmerking: Als deze link niet wordt weergegeven, staat het bijbehorende beleid niet toe dat campagnes worden ingediend. U moet in elke advertentie kleine bewerkingen doorvoeren en opslaan om een beoordeling te activeren.

5. Selecteer onder 'Reden voor bezwaar' de optie Beslissing over geschil of Wijzigingen aangebracht om te voldoen aan het beleid.
  6. Selecteer bij 'Het bezwaar heeft betrekking op' de advertenties waarvoor u bezwaar wilt maken.
  7. Klik op Verzenden.

Nadat u de campagne heeft ingediend, wordt de kolom Status van de bijbehorende advertenties gewijzigd van Afgekeurd in Wordt beoordeeld. Wanneer de beoordeling is voltooid, wordt de status van elke advertentie geüpdatet in uw account om de huidige goedkeuringsstatus weer te geven.

De meeste advertenties worden binnen één werkdag beoordeeld. Bepaalde beoordelingen kunnen langer duren als de beoordeling van een advertentie complexer is.

Hulp nodig?

Als u vragen heeft over ons beleid, kunt u ons dit laten weten: contact opnemen met Google Ads-support