Kampanjan lähettäminen käytäntöjen mukaisuuden tarkastukseen

Google tarjoaa käännettyjä versioita ohjekeskuksen sisällöstä. Nämä versiot on tarkoitettu vain viitteeksi, eikä niiden tarkoituksena ole muuttaa Googlen käytäntöjen sisältöä. Englanninkielinen versio on virallinen versio, jota käytetään Googlen käytäntöjen täytäntöönpanossa. Jos haluat nähdä tämän artikkelin jollakin toisella kielellä, vaihda kieli sivun alareunan avattavasta kielivalikosta.

Jos mainostasi koskevat käytännöt eivät liity laskeutumissivuun, voit muokata mainosta suoraan Mainokset ja laajennukset ‑sivulla. Jos olemme mielestäsi tehneet virheen tai olet korjannut laskeutumissivun, voit valittaa käytäntöpäätöksestä suoraan Google Ads ‑tililtäsi.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja etsi hylätty mainos tai laajennus.
  3. Vie hiiri Tila-sarakkeessa näkyvän Hylätty-tilan päälle.
  4. Jos näet Valita-linkin, klikkaa sitä.

Huom. Jos linkki ei ole näkyvissä, aiheeseen liittyvä käytäntö ei salli kampanjoiden lähettämistä. Tarkistuksen käynnistyminen edellyttää, että muokkaat jokaista mainosta ja tallennat muutokset.

5. Valitse Valituksen syy ‑kohdasta Olen eri mieltä päätöksestä tai Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  6. Siirry Valita seuraavista ‑kohtaan ja valitse mainokset, joista haluat tehdä valituksen.
  7. Klikkaa Lähetä.

Valituksen tilan tarkistaminen

Kun olet tehnyt valituksen, voit katsoa sen tarkistuksen tilan käytäntöjen hallintatyökalusta.

1. Klikkaa tilisi oikeasta yläkulmasta työkalukuvaketta Google Ads | tools [Icon].
  2. Valitse Asetukset-kohdasta Käytäntöjen hallintatyökalu.
  3. Valitushistoria-välilehdeltä näet tiedot kaikista mainoksista, joista olet tehnyt valituksen.
    • Tila-sarakkeesta näet, onko valitus edelleen käynnissä vai valmis.
    • Tulokset-sarakkeesta näet valituksen tulokset, kuten sen, kuinka monen mainoksen hyväksymistila päivitettiin tarkistuksen jälkeen.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Ads ‑tukeen .