Kampanjan lähettäminen käytäntöjen mukaisuuden tarkastukseen

Jos useita mainoksiasi on hylätty tiettyjen mainoksen kohteeseen liittyvien käytäntöjen vuoksi, voit korjata sivustosi tai sovelluksesi ja lähettää tämän jälkeen koko kampanjasi tarkastettavaksi. Google Adsin mainostuskäytännöissä on lisätietoja kielletyistä asioista sekä ohjeita rikkomusten korjaamiseen.

Ohjeet

1. Siirry Mainokset ja laajennukset ‑sivulle ja etsi hylätty mainos tai laajennus.
  2. Vie hiiri Tila-sarakkeessa näkyvän Hylätty-tilan päälle.
  3. Jos näet Pyydä toista tarkistusta ‑linkin, klikkaa sitä.

Huom. Jos linkki ei ole näkyvissä, aiheeseen liittyvä käytäntö ei salli kampanjoiden lähettämistä. Tarkistuksen käynnistyminen edellyttää, että muokkaat jokaista mainosta ja tallennat ne.

4. Valitse kampanja, jonka olisit halunnut lähettää tarkistettavaksi. Valitse lisäksi hylkäämiseen liittyvä käytäntö.
  5. Valitse Lähetä.

Kun lähetät kampanjan, siihen liittyvien mainosten Tila-sarakkeen tilaksi vaihtuu Tarkastus käynnissä aiemman Hylätty-tilan sijasta. Kun tarkistus on tehty, kunkin mainoksen tila päivitetään tilillesi nykyisen hyväksymistilan mukaiseksi.

Tarkistamme useimmat mainokset yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset vaativat kuitenkin tarkemman käsittelyn, joten niiden tarkistaminen saattaa kestää tavanomaista kauemmin.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.