Kampanjan lähettäminen käytäntöjen mukaisuuden tarkastukseen

Jos useita mainoksiasi on hylätty tiettyjen mainoksen kohteeseen liittyvien käytäntöjen vuoksi, voit korjata sivustosi tai sovelluksesi ja lähettää tämän jälkeen koko kampanjasi tarkastettavaksi. Google Adsin mainostuskäytännöissä on lisätietoja kielletyistä asioista sekä ohjeita rikkomusten korjaamiseen.

Ohjeet

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalta sivuvalikosta Mainokset ja laajennukset ja etsi hylätty mainos tai laajennus.
  3. Vie hiiri Tila-sarakkeessa näkyvän Hylätty-tilan päälle.
  4. Jos näet Valita-linkin, klikkaa sitä.

Huom. Jos linkki ei ole näkyvissä, aiheeseen liittyvä käytäntö ei salli kampanjoiden lähettämistä. Tarkistuksen käynnistyminen edellyttää, että muokkaat jokaista mainosta ja tallennat muutokset.

5. Valitse Valituksen syy ‑kohdasta Olen eri mieltä päätöksestä tai Tein muutoksia käytännönmukaisuuden varmistamiseksi.
  6. Siirry Valita seuraavista ‑kohtaan ja valitse mainokset, joista haluat tehdä valituksen.
  7. Klikkaa Lähetä.

Kun lähetät kampanjan, siihen liittyvien mainosten Tila-sarakkeen tilaksi vaihtuu Tarkastus käynnissä aiemman Hylätty-tilan sijasta. Kun tarkistus on tehty, kunkin mainoksen tila päivitetään tilillesi nykyisen hyväksymistilan mukaiseksi.

Tarkistamme useimmat mainokset yhden arkipäivän kuluessa. Jotkin mainokset vaativat kuitenkin tarkemman käsittelyn, joten niiden tarkistaminen saattaa kestää tavanomaista kauemmin.

Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on kysyttävää käytännöistämme, ota yhteyttä Google Adsin tukeen.