Indsend en kampagne til gennemgang af politikker

Hvis du har flere annoncer, der er blevet afvist på grund af specifikke destinationsrelaterede politikker, kan du indsende en hel kampagne til gennemgang, efter at du har rettet dit website eller din app. Se annonceringspolitikkerne for Google Ads for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader, og hvordan du retter overtrædelserne.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

1. Gå til fanen Annoncer eller Annonceudvidelser, og find den afviste annonce eller udvidelse.
  2. Hold markøren over den hvide taleboble Boble for annonceafvisning ved siden af ​​"Afvist" i kolonnen "Status".
  3. Klik på linket Genindsend min kampagne til gennemgang, hvis det er tilgængeligt.

Bemærk! Hvis du ikke kan se dette link, skyldes det, at den tilknyttede politik ikke tillader indsendelse af kampagner. Foretag mindre ændringer af de enkelte annoncer, og gem dem, for at udløse en ny gennemgang.

4. Følg vejledningen på skærmen for at genindsende de kvalificerede, afviste annoncer i den pågældende kampagne.

Når du indsender din kampagne, ændres kolonnen "Status" for de tilknyttede annoncer fra "Afvist" til "Under gennemgang". Når gennemgangen er fuldført, opdateres hver enkelt annonces status på din konto, så den viser annoncens aktuelle godkendelsesstatus.

Vi gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. I nogle tilfælde kan gennemgangen tage længere tid, hvis der er behov for en mere grundig gennemgang af en annonce.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne politik, hører vi gerne fra dig:
Kontakt Google Ads Support