Indsend en kampagne til politikgennemgang

Hvis du har flere annoncer, der er blevet afvist grundet bestemte destinationsrelaterede politikker, kan du indsende en hel kampagne til gennemgang, når du har rettet dit website eller din app. Se Google Ads-politikkerne for at få flere oplysninger om, hvad vi ikke tillader, og hvordan du kan løse problemer med overtrædelser.

Vejledning

1. Gå til siden Annoncer og udvidelser, og find den afviste annonce eller udvidelse.
  2. Hold markøren over statussen "Afvist" i kolonnen "Status".
  3. Klik på linket Anmod om en ny gennemgang, hvis det er tilgængeligt.

Bemærk! Hvis du ikke kan se dette link, skyldes det, at den tilknyttede politik ikke tillader indsendelse af kampagner. Foretag mindre ændringer af de enkelte annoncer, og gem dem, for at udløse en ny gennemgang.

4. Vælg den kampagne, du vil have gennemgået, og den politik, der er relateret til afvisningen.
  5. Klik på Send.

Når du indsender din kampagne, ændres kolonnen "Status" for de tilknyttede annoncer fra "Afvist" til "Under gennemgang". Når gennemgangen er fuldført, opdateres hver enkelt annonces status på din konto, så den viser annoncens aktuelle godkendelsesstatus.

Vi gennemgår de fleste annoncer inden for én hverdag. I nogle tilfælde kan gennemgangen tage længere tid, hvis der er behov for en mere grundig gennemgang af en annonce.

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores politikker, behøver du kun give os besked: Kontakt Google Ads-support